Middagstips till hälsotidningen
2011-12-05 - 19:15:41
Gratinerad lax med fetaost och örter - 4 portioner
600 g laxfilé
200 g fetaost
2 dl lätt crème fraiche franska örter
Skär upp fyra färska laxfiléer, salta & peppra. Lägg laxen i smörade folieknyten, smula över fetaost och häll över crème fraichen. Ställ in i ugnen 200 grader ca 20 min. Servera till ris/potatis och gärna en sallad gjord på tomat och fetaost.

600 g laxfilé
200 g fetaost
2 dl lätt crème fraiche franska örter
Skär upp fyra färska laxfiléer, salta & peppra. Lägg laxen i smörade folieknyten, smula över fetaost och häll över crème fraichen. Ställ in i ugnen 200 grader ca 20 min. Servera till ris/potatis och gärna en sallad gjord på tomat och fetaost.
